Murerfirma med hjerte for kvalitet

Drømme Badeværelse
Badeværelses drømme
Drømmen om nyt badeværelse
Det er uforpligtende Indhent tilbud

Inspiration

Hvem er Anton


SPAR OP TIL
28%
PÅ DIN REGNING


Få komplet overblik over tilbudsprocessen i forbindelse med dit byggeprojekt.

  • Du får eget personligt login
  • Du får indsigt i de 3 virksomheder vi tilknytter
  • Du kan godkende, sætte pause eller afvise tilbud
  • Du kan skrive en anmeldelse
  • Det er smart, enkelt og brugervenligt
  • Det er GRATIS

Din brugerkonto vil blive oprettet efter indsendelse af forespørgsel -> Login fremsendes per email

Vi dækker hele Danmark - Nyt Badeværelse
Murermester Anton Klinke

Find dit murerfirma - Få 3 tilbud

Du skal blot udfylde en simpel formular – eller hvis du foretrækker det, kan vi ringe dig op.

Få tre gode tilbud på professionelt arbejde. Få 3 tilbud nu


Telefon   Jeg vil hellere ringes op
Nyt badeværelse på den bedste og billigste måde i fire simple skridtVaelg pakke

Udfyld en simpel formular med dine ønsker og drømme.

Tag en snak

Vi tager en snak om nyt badeværelse i telefonen.

Find en faegmand

Vi finder de tre bedste murer til dit badeværelse.

Bedste tilbud

Du vælger det tilbud, du finder bedst.Find et murerfirma - Få 3 tilbud

Du kan ved at benytte vores smarte system, få et murerfirma til at byde på at lave dit badeværelse. Når du ligger opgaven over til os med at finde en murer til at lave dit badeværelse, så sender vi opgaven ud til de tre nærmeste murerfirmaer i vores netværk og de vender tilbage med deres bedste pris på at lave din opgave.

At en mure kan udføre så mange forskellige opgaver, gør, at han kan være med til næsten alle opgaver, lige gyldigt hvad man skal have lavet på sit hus eller have, så kan man have brug for en murer. Priserne på murearbejde varierer meget. Der er en hel masse ting, som kan spille ind på prisen. Blandt andet, størrelse af din opgave, valg af murefirma, placering af murefirmaet osv.

Der findes dog en hel masse metoder, som kan bruges for at presse prisen lidt ned. Den mest brugte er, hvor man indhenter mange tilbud på sin opgave, og så ringer til et af de murefirmaer, som du har fået tilbud fra, og siger, at du kan få det billigere et andet sted. På denne måde kan et murefirma eller andet presses til at sætte prisen ned, hvis de vil have din opgave.


Et murerfirma der ligger vægt på kvalitet

Ved at benytte vores system, sikrer du dig at du får en super skarp pris på din opgave og samtidigt at det er en murer som vi har tillid til. Du behøver ikke bekymre dig om du får det til den rigtige pris, en dygtig murer eller andet der kan gøre det til en større opgave at finde en god murer til at klare din opgave.

I dag kan et murefirma være mange forskellige ting. Dog har de alle det tilfældes, at de udfører opgaver, som har noget at gøre med murearbejde. Et murefirma kan i dag udføre opgaver, som har noget at gøre med fx beton, murværker, støbning, lægning af fliser, lægning af klinker, tagrenoveringer, facaderenoveringer, betonrenoveringer osv. Dog har de fleste murefirmaer nogle bestemte områder, som de beskæftiger sig mest med, og derfor kan udføres bedre end andre.Få tilbud Murerfirma


Vi er her for at hjælpe dig Send en email eller ring til os i dag.    •    T: 70 70 74 44    •    E: post@antonklinke.dk